ANWB Unigarant fiets- en scooterverzekering

Verzekering

ANWB Fietsverzekering

ANWB gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door. Zo vormen wij uw vangnet voor onderweg. Met de betrouwbaarheid en service die u van de ANWB gewend bent.

De complete voorwaarden van de ANWB Fietsverzekering kunt u vinden op de website van de ANWB.

De Arend werkt samen met de ANWB en bieden u voor een voordelige premie een goede fietsverzekering. Bent u lid van de ANWB dan ontvangt u 5% korting op de premie. De pluspunten van de ANWB Fietsverzekering:

  • Direct een nieuwe fiets bij diefstal of totaal verlies binnen 3 jaar
  • Stel zelf uw fietsverzekering samen
  • Accessoires eenvoudig meeverzekerd
  • Keuze uit betalen per jaar of per maand (vanaf € 4,40)

Elektrische Fiets

Heeft u een elektrische fiets? Dan is uw accu ook meeverzekerd. Daarnaast is pechhulp onderweg ook meeverzekerd in combinatie met de dekking Beschadiging.

Verzekering

Erna verzekeringen

ENRA is een van de grootste fietsverzekeraars van Nederland. Wij adviseren u in onze winkel naar de meest gunstig verzekering voor onderstaande mogelijkheden.

  • Fietsverzekering
  • E-Bike verzekering
  • Racefiets- en mountainbikeverzekering
  • High Speed E-Bike verzekering
  • Bromfietsverzekering
  • Scootmobiel verzekering
Enra tweewielerverzekeringen

De twee verzekeringsvormen

Diefstal & Beschadiging

Naast diefstal bent u ook verzekerd voor beschadiging aan uw fiets. Zoals bijvoorbeeld door een val of een aanrijding, dan wordt de schade aan u vergoed. Gaat u fiets binnen de eerste drie jaar door aanrijding of vandalisme totaal verloren, dan ontvangt u een nieuwe fiets. Daarnaast kunt u uw fietsverzekering eenvoudig uitbreiden met Verhaalsrechtsbijstand en Ongevallen. Ook accessoires zijn eenvoudig mee te verzekeren.

Diefstal

U bent volledig verzekerd tegen diefstal. Wordt uw fiets in de eerste drie jaar gestolen, dan krijgt u kosteloos direct een nieuwe fiets. Hetzelfde merk en type, ook bij prijsstijgingen. Let op: gebruik altijd een ART goedgekeurd slot, met 2 sterren.
scooterflex financiering scooter

Financiering

Scooter Financiering

Wilt u graag een nieuwe scooter, maar kunt u het bedrag niet in één keer missen? Vraag dan een financiering aan via Scooterflex.nl

Voor meer info kunt u ook contact met ons opnemen in de winkel.

Financiering

Fietsplan

Wilt u graag een fiets kopen via een fietsplan of middels de werkkosten regeling? Dat kan. Bij ons kunt u met alle fietsplannen terecht. Kom vrijblijvend langs in onze winkel om te vragen naar de mogelijkheden.

Fiscfree fietsplan

Financiering

Fiets Financiering

Voor elke wens is een passende fiets. Maar wat nu als u op dit moment het geld niet heeft of het even voor iets anders achter de hand wilt houden? Daar is nu een oplossing voor. Door het handige betaalgemak van FietsFlex heeft u direct rijplezier en kunt u gespreid betalen. Daarnaast kunt u te allen tijde extra aflossen wanneer u maar wilt zonder extra kosten, wel zo flexibel. Dat is het gemak van FietsFlex.

Voor meer info kunt u ook contact met ons opnemen in de winkel.

Bent u opzoek naar een financiering of een verzekering? Neem dan contact met ons op of kom eens langs bij ons in de winkel.